085 00 43 367
·
Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Voor zorg en welzijn

Oud worden willen we allemaal, maar oud zijn, komt vaak met gebreken. Om deze gebreken te verlichten en u te ondersteunen bij uw zelfredzaamheid is er de thuiszorg van Crocus Zorg.

Wellicht heeft u hulp nodig bij uw dagelijkse handelingen zoals wassen, aan- of uitkleden, het innemen van uw medicijnen of huishoudelijke werkzaamheden.

De deskundige wijkzorgmedewerkers van Crocus Zorg staan voor u klaar. Ze zijn u graag van dienst met uiteenlopende vormen van verpleging en persoonlijke verzorging. Ons doel is, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het leven wordt verbeterd en dat u zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis kunt blijven wonen en de regie over uw eigen leven behoudt. Wijkzorg is er trouwens niet alleen voor ouderen. Zo bieden wij zorg aan, bijvoorbeeld bij revalidatie thuis of na een ziekenhuisopname.

Wijkverpleging van Crocus Zorg

Deskundige zorg, gewoon bij u thuis in uw vertrouwde omgeving. Dat is wat de wijkverpleging van Crocus Zorg inhoudt. Wij komen bij u thuis om u te helpen bij dagelijkse handelingen zoals douchen en aankleden. Ook gaan wij op zoek naar hulpmiddelen die het dagelijks leven gemakkelijker en aangenamer maken. Zo kunt u zich thuis beter redden en wordt de kwaliteit van leven positief beïnvloed.

Heeft u verpleging nodig? Ook dan kunnen de medewerkers van Crocus Zorg u van dienst zijn.
Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen wonden, het toedienen van injecties en het geven van advies om de zelfredzaamheid te bevorderen.

Past wijkverpleging van Crocus Zorg bij u?

De wijkverpleging is er voor mensen die thuis verzorging en/of verpleging nodig hebben. Deze verzorging of verpleging kan van korte duur maar ook van langere duur zijn. Zo kunt u na een opname in het ziekenhuis tijdelijk wijkverpleging aanvragen. Maar ook als u voor langere tijd hulp nodig heeft, kunt u bij ons terecht.

Komt u in aanmerking voor thuiszorg?

Samen met onze deskundige indicatie medewerkster (verpleegkundige) wordt bekeken of u in aanmerking komt en zo ja, hoeveel thuiszorg u op dat moment nodig heeft. Eventueel aangevuld met een verklaring van uw huisarts en/of een rapport van een ergotherapeut. Omdat zorg persoonlijk is, is aandachtige begeleiding bij het aanvraagproces van grote waarde. Dit wordt gedetailleerd vastgelegd in een zorgindicatie of zorgplan. Dit plan wordt ter goedkeuring aan u voorgelegd en na uw akkoord aangeboden bij uw zorgverzekeringsmaatschappij. Na goedkeuring door uw verzekeringsmaatschappij, kunnen wij zo snel als mogelijk voor u aan de slag.

Contact

  • 085 0043367
  • info@crocuszorg.nl
  • Stadhoudersmolenweg 58-C, 7317 AW Apeldoorn

Neem direct contact op